Fansen måste ha minst en tröja

ساخت وبلاگ

Det har varit många proffsnyheter under lågsäsongen i NBA, men Milwaukee Bucks Giannis Antetokounmpo har blivit ganska tyst. Sedan LeBron James lämnade Easte Conference har Giannis Antetokounmpo varit en av ligans superstjäor. Efter att Giannis Antetokounmpo ledde laget till ett framgångsrikt mästerskap, älskades hans nr 34 Milwaukee Bucks tröja av många fans.

Det har varit många transfeyheter i NBA den här sommaren, och de mest bekymrade är Kevin Durants och Kyrie Irvings avgångsansökningar. Nyligen slutförde LeBron James framgångsrikt en tvåårig kontraktsförlängning med Los Angeles Lakers, och han har blivit det bästa exemplet på en aktiv spelare i ligan. Medan Brooklyn Nets Kyrie Irving har ändrat sig vill han stanna i laget. Kevin Durant har inte ändrat sig om att lämna laget, men inget lag har erbjudit honom en inbjudan. Även förra säsongens tvåa Boston Celtics fick uppmärksamhet, med Jayson Tatum och Jaylen Brown i laget. Milwaukee Bucks har varit tysta under en kaotisk tid för ligan. Troligtvis är Giannis Antetokounmpo upptagen med sina träningspass, ivrig att leda Milwaukee Bucks till ett nytt mästerskap den här säsongen.

Giannis Antetokounmpo är mittpunkten i Milwaukee Bucks, och han behöver inte oroa sig för sin framtid. Tvärtom, efter att Jaylen Brown hjälpt laget att vinna tvåan, kan han missa Boston Celtics tröja under lågsäsongen. Giannis Antetokounmpo har länge förstått att för att vinna lagets respekt måste han visa riktig kvalitet. Han ledde inte bara framgångsrikt Milwaukee Bucks till mästerskapet, han vann också FMVP-priset, hans högsta ära.

 

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 114 تاريخ : دوشنبه 31 مرداد 1401 ساعت: 21:29

Los Angeles Lakers senaste kontraktsförlängning tillkännagavs, där LeBron James slutförde en tvåårig maxkontraktsförlängning med laget. Många NBA-spelare i trettioårsålde som inte har haft framgångaa med LeBron James har antingen gått i pension eller inte blivit signerade av laget. Och 38-årige LeBron James slutförde faktiskt maxkontraktet, hans Los Angeles Lakers tröja förblir oförändrad.

Los Angeles Lakers använde en maximal förlängning för att berätta för alla att LeBron James var spelaren som laget var tvungen att behålla. LeBron James har också blivit den bäst betalda spelaren i NBA:s historia, och han har fortfarande ligans dominans och inflytande. Oavsett vilken typ av sport det är så har fansen förändrats mycket nu. De tidigare fansen kommer att gilla spelaa i laget på grund av de välkända lagen, vilket är de gamla fansens ursprungliga kärlek. Och dagens fans kommer att gilla hans lag på grund av den bra stjäan, och de kommer att gilla det nya laget när stjäan lämnar. Det är kraften hos NBA-stjäor just nu, och LeBron James har fortfarande den förmågan.

Oavsett om LeBron James ansluter till Cleveland Cavaliers, Miami Heat eller Los Angeles Lakers, har han gott om fans i alla tre lagen. För LeBron James fick Cleveland Cavaliers fans att återvända till laget och framgångsrikt vinna ett mästerskap. LeBron James nr 23 Cleveland Cavaliers tröja älskades också av många fans, men han valde att fortsätta sin långa karriär med Los Angeles Lakers.

https://www.bloglovin.com/@nbatrojorse/

https://nbatrojorse.blogg.se/

 

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 143 تاريخ : پنجشنبه 27 مرداد 1401 ساعت: 22:02

Dwight Howard och Carmelo Anthony tecknade båda i augusti förra året, båda valde att återvända till Los Angeles Lakers. Samma augusti har ett annat resultat. Varken Dwight Howard eller Carmelo Anthony har slutfört sina kontraktsförlängningar och värvningar, och de kommer sannolikt att missa den nya säsongen. Los Angeles Lakers tröja kan ha varit stoltheten för deras sista NBA-säsong, men laget missade slutspelet förra säsongen.

Los Angeles Lakers värvade många veteranspelare förra året, och laget söker veteraner för att hjälpa. Laget ignorerar dock åldes inflytande på professionella spelare, och det fysiska problemet med veteranspelare är ett av dem. Los Angeles Lakers fattade helt klart fel beslut innan början av förra säsongen, och de levde inte upp till den potential som deras veteraner kunde. Dwight Howard spelade mycket färre matcher än Carmelo Anthony förra säsongen, och han var desperat att spela. Han återvände till Los Angeles Lakers bara för att följa LeBron James till ett annat mästerskap, men båda mötte stora besvikelser. Och Carmelo Anthony hade inte lika tur som Dwight Howard, som ännu inte har vunnit ett mästerskap i sin karriär.

Om tid kan köpas vill dessa veteraner vara tio år yngre. Dwight Howard och Carmelo Anthony hade båda fantastiska NBA-prestationer, men nu står de inför karriärens lägsta punkt. Och Blake Griffin har inte skrivit på än, och han säger också adjö till Brooklyn Nets tröja. Deras situation är bortom förståelse av Kevin Durant, som vid 34 år ville lämna Brooklyn Nets på egen hand.

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 125 تاريخ : شنبه 22 مرداد 1401 ساعت: 11:15

Han gjorde sitt namn med Boston Celtics, och han vann sitt första mästerskap innan otaliga unga fans föddes. Han är mycket bekant för gamla fans, men han är väldigt främmande för unga fans. Han är Bill Russell, och han kommer aldrig att vara med i finalens MVP-ceremonin igen.

Igår var en sorglig dag för otaliga NBA-stjäor, särskilt Boston Celtics-spelare som hyllade Bill Russell. Bill Russell sa adjö till alla i går och gick fridfullt bort. Han är en legend som NBA-spelare vill överträffa, och han byggde också Boston Celtics-dynastin. Bill Russells lojalitet till Boston Celtics är som han sa att han aldrig skulle bära en Los Angeles Lakers tröja. Han vann nio NBA-mästerskap på tio säsonger med Boston Celtics, framför allt när han hjälpte laget att vinna åtta på varandra följande mästerskap. Bill Russell blev NBA:s första svarta tränare 1966, och han vann ytterligare två mästerskap som spelare och tränare. Hans händer är fulla av NBA-mästerskapsringar, den stoltaste äran i hans karriär.

Bill Russells nr 6 Boston Celtics tröja hänger över planen, den högsta personliga äran för en professionell spelare. Bill Russell har inte bara 11 mästerskapsutmärkelser, han har också många individuella utmärkelser. Han omtolkade sin egen förståelse av försvar, och han definierade vikten av försvar för NBA. Finals Most Valuable Player Award döptes efter Bill Russell, som också blev presentatören av FMVP-trofén. Men fansen kommer aldrig att se Bill Russell vid FMVP-utmärkelsea i framtiden.

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 117 تاريخ : سه شنبه 11 مرداد 1401 ساعت: 16:30

Los Angeles Lakers gjorde många justeringar under lågsäsongen, och det var den största offseason förändringen för laget under LeBron James mandatperiod. Los Angeles Lakers är så olika från det förflutna, och LeBron James sa att laget fortfarande är långt ifrån ett elitlag. LeBron James valde Los Angeles Lakers tröja nr 6 i hopp om att få en bra start, men han missade slutspelet förra säsongen.

Los Angeles Lakers tog de rätta besluten under lågsäsongen, sparkade huvudtränaren Frank Paul Vogel och valde den nya huvudtränaren Darvin Ham. En av de oftast föreslagna affärea av lagets ledning under lågsäsongen är Russell Westbrook, som behöver byta spelare för att underlätta lagets löne- och rosterkonfiguration. Men Russell Westbrooks prestation förra säsongen och hans lön ledde till att många lag vägrade en byte, vilket var det största problemet för Los Angeles Lakers denna lågsäsong. LeBron James förstår att laget har många problem, och spelaa runt honom brukar bara ha en fördel i anfall och försvar. Lagkamrater har förmågan att försvara men inga offensiva egenskaper, och lagkamrater har offensiva egenskaper men inga defensiva egenskaper.

Det nuvarande Los Angeles Lakers är ojämnt i anfall och försvar, med tidigare laguppställningar som är bättre än förra säsongens. Även om Phoenix Suns bara vaktade LeBron James förra säsongen kunde ingen av hans andra lagkamrater skjuta. LeBron James stod inför ett tätt försvar och han var desperat att hjälpa sitt lag att göra mål. Bara att ha Los Angeles Lakers-loggan på Lebron James tröja ger fansen hopp. Men spelaa runt honom är verkligen inte särskilt konkurrenskraftiga, de har ännu inte kvalat in till mästerskapet.

 

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 131 تاريخ : دوشنبه 3 مرداد 1401 ساعت: 18:42